Over ons

Bastien en Rogier Mensink

Bastien (links) en Rogier (rechts), van 2002-2009 was eGate sponsor van Landstede Basketbal en Volleybal. Daarnaast waren wij ook sponsor van de Halve Marathon van Zwolle van 2002 t/m 2011

eGate is in 2000 opgericht en staat bij haar klanten bekend als een persoonlijk bureau, met een gezonde no-nonsense aanpak en uitstekende (en meetbare!) resultaten.

Geen ingewikkelde termen en aanpak, wij zijn er juist om u te helpen. We kunnen complete campagnes verzorgen maar ook uw mensen trainen om een deel zelf te doen.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het goed vindbaar maken van websites en het opzetten van succesvolle campagnes.

eGate bestaat uit de volgende personen:

Rogier Mensink, sr. specialist internet marketing

Rogier MensinkNa een studie communicatie en grafisch ontwerpen, met als grootste component “concept denken” heeft Rogier zich volledig gericht op online media. Na enkele jaren actief te zijn geweest op het gebied van website ontwerp en implementatie kan hij maar één ding concluderen: het leren en studeren zal in deze dynamische wereld nooit stoppen, zelfs niet een klein beetje verminderen. Sinds 1999 heeft Rogier zich gespecialiseerd in online marketing.

“Een tevreden klant is altijd het uitgangspunt en vormt bij aanvang al het ultieme doel. Een prettige samenwerking en persoonlijk contact is een must om tot iets moois te komen”

Vrije tijd vindt over het algemeen plaats op de mountainbike (zie ook zijn website mountainbike.nl). “Wat als een hobby begon, groeide uit tot een passie en een passie tot een verslaving. De avontuurlijke verleiding weerstaan van nieuwe gebieden en andere landen is voor mij onmogelijk. Mijn droom is gedeelten van Canada per mountainbike verkennen. Nu nog een droom, straks wellicht een utliem doel.” Rogier woont samen met Meriam en hun zoon Finn en dochter Julia.

E-mail Rogier: rogier.mensink@egate.nl

Adversity cause some men to break, others to break records. – William A. Ward

Ing. Bastien Mensink, productontwikkeling, excel specialist

Bastien MensinkNa zijn HBO studie Milieutechnologie is hij ruim 5 jaar werkzaam geweest als milieuadviseur en applicatiebeheerder bij een gerenommeerd ingenieursbureau. Bastien is een man met een buitengewoon brede interesse en dito werkveld. De interesse voor het Internet is begonnen halverwege zijn studie in 1995. Zijn specialisme is “meedenken met de klant” en zijn brede (programmeer) ervaring. Bastien is een optimist, resultaatgedreven en mensgericht. De websites en applicaties die Bastien ontwikkelt onderscheiden zich door hun innovativiteit, gebruiksgemak en uitstraling.

“Nog steeds zie je regelmatig bedrijven die websites bouwen zonder goed te overleggen met de gebruikers of naar de klanten te kijken.” Het ontwikkelen en in de markt zetten van een website is geen eenzijdig proces. Door het samenbrengen van onze kennis met de kennis en wensen van onze klanten en een heldere communicatie, zal de meest effectieve en dus succesvolle site gebouwd worden.

Microsoft Excel heeft voor hem geen geheimen. Zo is hij de geestelijk vader van het wereldwijd, zeer populaire programma ASAP Utilities. In 2007 heeft hij het bedrijf “A Must in Every Office BV” opgericht om ASAP Utilities verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Bastien woont samen met zijn vrouw Monique en hun zoon Melle.

Buitensport is zijn passie. Mountainbiken in Nederland, België en Oostenrijk. Raften, bergwandelen, geocachen, kajakken en canioening in tot nu toe: Italië; Frankrijk; Tenerife; Cran Canaria en Portugal. Deze lijst zal volgens Bastien de komende jaren nog flink worden uitgebreid.

E-mail Bastien: bastien.mensink@egate.nl

A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty. – Sir Winston Churchill (1874-1965)