Excel

Sinds 1999 zijn wij actief op het gebied van Excel consultancy. Wij hebben veel bedrijven geholpen tijd te besparen door taken van medewerkers en processen te automatiseren.
Hierbij ging het voornamelijk om het automatiseren van taken, zoals het automatisch genereren van (duizenden) rapportages en automatische import en export mogelijkheden.
Excel consultancy als dienstverlening is echter maar een kleine zijtak van eGate.

NL: ASAP Utilities in Excel

Eigen product: ASAP Utilities voor Excel

De tools van ASAP Utilities voegen veel nieuwe mogelijkheden toe aan Excel en ze staan garant voor een flinke tijdsbesparing en vereenvoudiging van je werk in Excel.

ASAP Utilities logo

Sinds 2009 richt onze Excel specialist, Bastien Mensink, zich voornamelijk op de support en verdere ontwikkeling van de Excel add-in ASAP Utilities (waarmee hij in 1998 is gestart en wat sinds 1999 is uitgegroeid tot een van de meest populaire toevoegingen voor Excel en over de hele wereld bekend is).
Inmiddels is ASAP Utilities gekocht door ruim 23.500+ organisaties uit meer dan 140 landen en wordt het door ruim 750.000 mensen gebruikt.

De gratis ASAP Utilities “Home & Student editie” is bedoeld voor thuisgebruik, studenten en voor non-profit organisaties (zoals bijvoorbeeld Amnesty International, Artsen zonder Grenzen en het Wereld Natuur Fonds).

Door een gratis editie van ASAP Utilities aan te bieden willen we een bijdrage aan de maatschappij leveren.

Commerciële organisaties kunnen het programma drie maanden uitproberen (volledige functionaliteit) om te bekijken of het interessant voor ze is. Wanneer ze besluiten het te blijven gebruiken dienen ze een licentie aan te schaffen.

Gemiddeld bespaart ASAP Utilities mensen ruim 32 uur per gebruiker per jaar (gemeten onder 149.216 gebruikers in oktober 2021).
Met deze tool kan je zien hoeveel tijd (en geld) ASAP Utilities je tot dusver heeft bespaard.EN: ASAP Utilities in Excel

Quick Start: Practical Tricks to Save Hours in Excel with ASAP Utilities

These short tutorials are guaranteed to save you time and speed up your work in Excel. Enjoy!
https://www.asap-utilities.com/incredible-tricks-to-save-hours.php

Maatwerk

Voor Excel consultancy zijn we op dit moment beperkt beschikbaar.
Om even te sparren of advies in te winnen kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Hoewel onze beschikbare tijd op dit moment beperkt is denken we graag even met u mee.

Goede doelen

Door ASAP Utilities voor thuisgebruik, studenten en (ook vooral) goede doelen gratis aan te bieden willen we een bijdrage leveren aan de samenleving.

Daarnaast hebben we in 2013 Artsen zonder Grenzen financieel gesteund en de “Tour for Live” gefietst, van Italie naar Nederland:
https://www.asap-utilities.com/helping-msf.php

Sponsoring