Excel

Excel consultancy is een kleine zijtak van eGate.
Sinds 1999 zijn wij actief op het gebied van Excel consultancy. Wij hebben veel bedrijven geholpen tijd te besparen door taken van medewerkers en processen te automatiseren.
Hierbij ging het voornamelijk om het automatiseren van taken, zoals het automatisch genereren van (duizenden) rapportages en automatische import en export mogelijkheden.

Eigen product: ASAP Utilities voor Excel

ASAP Utilities - maak het werken in Excel een stuk plezierigerSinds 2009 richt onze Excel specialist, Bastien Mensink zich voornamelijk op de support en verdere ontwikkeling van de Excel add-in ASAP Utilities (waarmee hij in 1998 is gestart en wat sinds 1999 via een eigen site over de hele wereld bekend is geworden).
Inmiddels is het programma gekocht door ruim 12.350+ organisaties uit meer dan 140 landen en wordt het door ruim 250.000 mensen gebruikt.

De gratis ASAP Utilities “Home & Student editie” is bedoeld voor thuisgebruik, studenten en voor non-profit organisaties (zoals bijvoorbeeld Amnesty International en het Wereld Natuur Fonds).

Door een gratis editie van ASAP Utilities aan te bieden willen we een bijdrage aan de maatschappij leveren.

Commerciƫle organisaties kunnen het programma drie maanden uitproberen (volledige functionaliteit) om te bekijken of het interessant voor ze is. Wanneer ze besluiten het te blijven gebruiken dienen ze een licentie aan te schaffen.

Gemiddeld bespaart ASAP Utilities mensen 28.2 uur per jaar (gemeten onder 72.919 gebruikers in maart 2015).
Met deze tool kan je zien hoeveel tijd (en geld) ASAP Utilities je tot dusver heeft bespaart.

Quick Start: Practical Tricks to Save Hours in Excel with ASAP Utilities

These short tutorials are guaranteed to save you time and speed up your work in Excel. Enjoy!
http://www.asap-utilities.com/incredible-tricks-to-save-hours.php
http://www.facebook.com/ASAPUtilities

Maatwerk

Voor Excel consultancy zijn we op dit moment beperkt beschikbaar.
Om even te sparren of advies in te winnen kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Hoewel onze beschikbare tijd op dit moment beperkt is denken we graag even met u mee.

Goede doelen

Door ASAP Utilities voor thuisgebruik, studenten en (ook vooral) goede doelen gratis aan te bieden willen we een bijdrage leveren aan de samenleving.

Daarnaast hebben we in 2013 Artsen zonder Grenzen financieel gesteund:
http://www.asap-utilities.com/helping-msf.php

Sponsoring